• Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Vimeo Icon
 

Naši cilji in vizija

Podpora in omogočanje različnih vrst kreativnih aktivnosti v različnih industrijah je primarna vizija WakeUp skupnosti. Za vse vas, kreativne ustvarjalce iz različnih področjih umetnosti, ki ne veste kako vpeti vašo kreativnost v vsakdanje življenje ali kako lahko vaše umetnine pripomorejo k družbi, vam WakeUp pomaga z idejami in vas v nekaterih primerih tudi vključi v lasten potek dela. Spodbujamo vas, da stopite v ospredje, pomemben del našega poslanstva predstavlja zagotavljanje potrebne platforme za uspešno uresničevanje vaših idej in vizij. Obkroženost s strokovnjaki na primernem področju je hkrati tudi dodatna prednost za vsakega umetnika, ki se odloči, da stopi na pot ustvarjanja posameznega izdelka ali morda celotnega projekta, ki mu je v interesu.

Sveže na Instagramu

Zaupajo nam

WakeUp-Creation-Eternety-by-Jure-Gubanc.
 
 

Predstavitveni, turistični in reklamni filmi, prenašanje v živo, pokrivanje dogodkov. Komuniciranje vaših idej. Možnost posnetkov iz zraka.

Oblikovanje logotipov, knjižic, letnih poročil, CGP, piktogramov in več. Naši animatorji oživijo vaše statične podobe. Vaši liki, karakterji, logotipi in napovedniki so na ta način precej bolj vabljivi.

Storitve

Poleg fotografskega in filmskega pokrivanja dogodka, ponujamo dodatne organizacijske storitve. Namenske spletne strani, tisk fotografij, okasitve, vabila in podobno.

Oblikovanje zasebnih in javnih zunanjih površin. Parki, zasebni vrtovi, restavracije, hoteli in podjetja. Podarite si prijeten bivalski prostor ali impresionirajte vaše potencialne stranke z premišljeno krajinsko ureditvijo.

Krajinsko oblikovanje

Dogodki, promocije, arhitektura, portreti, produkti ali družinska fotografija. Naši strokovnjaki post-produkcije lahko dvignejo vaše fotografije v nove višave in odklenejo njihov kreativni potencial.

Preproste spletne strani za vašo predstavitev na svetovnem spletu. Od nepremičnin do manjših podjetij, zagotovite si spletno navzočnost vašega produkta.

DO3A9275.jpg
Ustanovitelj, video producent, video editor, fotograf

Spoznajte ekipo

DO3A9129.jpg
Komunikacije, marketing, PR
Jure-Gubanc-WakeUp-Creation-photography-
Fotograf, photo editor
Grafična oblikovalka, animatorka
Ashley Gray
Video editor, 3D oblikovanje
V iskanju
VFX artist, video editor
 
 

Kontaktirajte nas

Povejte nam o svojem projektu in prejmite oceno stroritve.
Pisarna

Letališka cesta 35,

1000 Ljubljana, Slovenia

Sledite našemu delu.

© 2020 by WakeUp Creation.

Logo-01CutoutSmall.png